0701725838
www.annkarlstad.se 

något för alla

Butikens märken

I min butik hittar du ett urval av mina absoluta favoriter.

Hudvård, makeup, oljor, eteriska oljor, tvålar, deodoranter, soja, buljong, , tefilter, kaffefilter mm


Maria Åkerberg 

Är ett familjeföretag från Frillesås på den svenska västkusten och Sveriges främsta varumärke inom professionell, naturlig hudvård. Ända sedan starten 1995 har MÅ arbetat för att göra världen vackrare, en naturlig produkt i taget. MÅ vill fånga den naturliga skönheten med rena produkter som vårdar på djupet och ger resultat som verkligen varar. 


Renée Voltaire

Renée Voltaire AB styrs och ägs sedan starten 2005 till hundra procent av Renée Voltaire, hälsomatens glada rebell som utmanar konventioner i kategori efter kategori. Företaget finns av en enda anledning: Vi vill bygga en bättre värld med kniv och gaffel. Därför kliver vi varje dag ur sängen för att göra det ännu enklare och mer njutbart att leva hållbart och hälsosamt.

Crearome / Naturkosmos

Här hittar vi allt som kan önskas inom naturliga produkter för kroppsvård och matlagning. Oljor, eteriska oljor, hudvårdsprodukter, kryddor, teer, tillbehör som burkar, flaskor och hylsor när du vill tillverka produkter själv. Även yogakläder mm Företaget startades 1986 av Finn och Elisabeth Lendelund.

 SWEDEN ECO Organic skincare


En serie med effektiva, skonsamma och dryga produkter som är 100% naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certfierade råvaror, som är utvalda med omsorg. Hela tillverkningen sker i Sverige.

Basen i produkterna är aloe vera och grönt te.

Produkterna är väl pH- balanserade och ger ett bra resultat med sin utmärkta balans av vitaminer, mineraler, antioxidanter och spårämnen. Andra ingredienser är parakrasse, jojobaolja, hyaluronsyra. De lätta dofterna kommer från de eteriska oljorna; litsea cubeba, grapefruit, svarta vinbär samt morotsolja.Nordic Eco Care


Idén till Naturlig Deo uppkom efter företagets svårigheter att finna en fungerande ekologisk deodorant utan aluminium. Dessutom reagerade företaget över innehållsförteckningarna som var både långa och svåra att förstå. De ville ha en deodorant där vi  kunde känna oss trygga med och när de inte hittade någon som motsvarade  förväntningarna gällande innehåll och effektivitet, började de utveckla Naturlig Deo.

Produkterna består av få och noga utvalda ingredienser och är handgjorda med omsorg för både människa, djur och natur. Att det kan vara väldigt svårt att hitta produkter utan massa tillsatser, kemikalier och konstigheter, vet de som provat att leta. Därför finns Naturlig Deo.

SWEDEN ECO Organic skincare for men

En serie med effektiva, skonsamma och dryga produkter som är 100% naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certfierade råvaror, som är utvalda med omsorg. Hela tillverkningen sker i Sverige.

Basen i produkterna är aloe vera och grönt te.

Produkterna är väl pH- balanserade och ger ett bra resultat med sin utmärkta balans av vitaminer, mineraler, antioxidanter och spårämnen. Andra ingredienser är parakrasse, jojobaolja, hyaluronsyra. De lätta dofterna kommer från de eteriska oljorna; sandelträ, kryddnejlika och citrus.

HITTA HIT

Järnvägsgatan 9 Innergården 65225 Karlstad 

0701725838
www.annkarlstad.se 

ann.skold@live.se

BUTIKEN 
Du kan boka din INKÖPSTID i min kalender när du vill handla.
Självklart är du välkommen in till mig i butiken om dörren är upplåst mellan behandlingarna.
Du kan också sms:a/maila din order till mig.