0701725838
www.annkarlstad.se 

KamPANJ april 2024

BEHANDLINGAR

Köp presentkort eller boka in dig direkt på en välbehövlig egentid i min sköna, lugna salong. Jag har många ljuvliga behandlingar att välja på. Kombinera gärna några stycken för total njutning. Ta en titt på övriga behandlingar från topp till tå!

KAMPANJER I APRIL 2024

HYALURONIC MOISTBOOST nu endast 1495:- Ord. 1895:-
 

är en mycket populär apparaturbehandling för ansikte och hals, med hyaluronsyra, vitaminer och mineraler som slussas ner i din huds lager, en behandling helt utan injektioner, här jobbar vi lika effektivt med galvanisk ström och LED- ljusterapi. Apparaturen arbetar noggrannt ner hyaluronet i din hud. En riktigt härlig fuktboost och volumizer.

För bästa resultat bokar du in KUREN på 3 behandlingar. Behandlingarna ska göra med ca 10 dagars mellanrum. Vi räknar med att resultatet av kuren ska sitta i under ca 6 mån. Efter 6 månader bör du fortsätta med en behandling ungefär varje månad. Ring salongen för bokning av kur.

Apparaten öppnar dina porer med hjälp av mild värme, vilket aktiverar en djupare rengöring. Behandlingen förebygger/ reducerar alltså orenheter i dina porer + att den är en riktigt härlig djupgående fuktbomb!

LED- ljusterapi kombinerad med elektrisk muskelstimulering förbättrar cellregenerationen och framställer nybildning av kollagen och elastin vilket förebygger / reducerar linjer/ rynkor/ håligheter/ glåmigheter/ orenheter och återställer huden så den känns fastare, piggare och friskare. Käkben och andra naturliga drag kommer fram då huden blir tajtare; mer uppstramad. M a o en naturlig filler utan nålar.

Hudanalys, rengöring produkt och med blått LEDljus, vi startar apparaturmassagen på den tunna huden vid ögonområdet. Ögonmask jobbas varsamt in. Sedan läggs en underbar, svalkande sheetmask på, fullmatad med hyaluronsyra, vitaminer och mineraler. Därefter ger jag dig fortsatt apparaturbehandling på sheetmasken, över ansikte och ner på din hals. Behandlingen avslutas med en näringrik krämig facebalm som behåller fukten i huden. Behandlingen passar kvinnor och män i alla åldrar, alla olika hudtyper. Ges EJ till gravida, EJ heller om du har metall/ plastimplantat under huden.

KAMPANJER I BUTIKEN

Vill du fynda? Maila eller sms:a mig din order.

Gäller så långt lagret räcker.

Varorna hämtar du i butiken efter att bokat INKÖPSTID i onlinekalendern.


30% rabatt på Renee Voltaire

VIRGIN KOKOSOLJA Kallpressad 79:- Nu 55:-

RAW ÄPPELCIDERVINÄGER m. moder 69:- Nu 48:-

COCONUT AMINOS Sweet & Salt 69:- Nu 48:-

LANTBULJONG Orginal 69:- Nu 48:-

FIBERLAKRITS Mjuk & Söt 39:- Nu 27:-

30% rabatt på IONOSIL

IONOSIL elektrokolloidalt silver 500 ml 210:- Nu 147:-

IONOSIL Silver tandkräm 89:- Nu 62:-

IONOSIL Silver Deo 159:- Nu 127:- 

15% rabatt på NATURLIG DEO

Trefaldigt utsedd till Bästa Deodorant. Ekologisk, vegansk och unisex.

Välj neutral, grape eller lavendel 175:- Nu 149:-